Over ons

BoxBox Businesscoaching B.V. heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een professionele speler in de wereld van bedrijfstraining en coaching. Gestart met de focus op het live trainen en coachen van ondernemingen en organisaties, heeft BoxBox een evolutie doorgemaakt naar een meer gespecialiseerde aanpak. Onze kernactiviteit richt zich nu op het trainen van de mentale basishouding rondom het nemen van eigenaarschap. Wij geloven sterk in de filosofie dat succesvolle verandering en groei beginnen bij het individu. Het nemen van eigenaarschap over je acties, beslissingen en resultaten vormt de basis waarop succes gebouwd wordt. 

Onze centrale visie is eenvoudig maar krachtig: Alles begint bij het nemen van eigenaarschap en de rest volgt. 

Bij BoxBox Businesscoaching B.V. zetten we ons in om deze visie tot leven te brengen. Hiervoor hebben we een online school ontwikkeld die het mogelijk maakt om grote en kleine organisaties te begeleiden in het ontwikkelen van eigenaarschap.

Praktische aanpak

Onze training is ontwikkeld om voor uw organisatie pragmatisch te werken. Het succes van de studenten is eenvoudig te meten.

Leuk om te doen

Interactie met de video's, korte interactie momenten en een actieve houding maken dat het volgen van onze trainingen ook leuk is.

Succes garantie

Door onze trainingen zijn studenten beter in staat zelf regie te nemen over hun werkgeluk. Dit stelt hen in staat een betere bijdrage te leveren. niet alleen op het werk...

Eigenaarschap trainen als missie

BoxBox gelooft in een wereld waar eigenaarschap nemen de centrale bouwsteen is voor een gelukkige, gezonde en vreedzame samenleving.
Write your awesome label here.

Referenties

Eigenaarschap in ICT
"Onze collega's werken veel beter als één team voor onze klanten. Echt een verademing om deze verandering te zien." 

Johan Land, Eigenaar NiceCloud
Eigenaarschap in Productie


"Ons bedrijf is enorm volwassen geworden omdat iederen bewust met eigenaarschap is omgegaan" 

Tino Schurer, Eigenaar Zonklaar

Klaar om ook te beginnen?

Laat je e-mail adres achter. Ons team treed in contact met je voor een persoonlijke onboarding.